Ga naar content
Home  › ... Agenda

Zin op Zondag - Op zoek naar uitzicht dat mensen verder kan helpen

26-5-2024 | Geloof en bezinning
Bart Starreveld neemt ons deze middag mee in zijn ervaringen als straatpastor. Hij illustreert dit met voorbeelden uit zijn werk, maar probeert ook onder woorden te brengen wat dit met hem doet en wat zijn drijfveren zijn om op deze wijze met mensen in contact te komen.
Zin op Zondag - Op zoek naar uitzicht dat mensen verder kan helpen

Bart Starreveld, een out-of-the-box diaconaal denker

Bart Starreveld werkt als straatpastor in de Vlaardingse Westwijk. In ontmoetingen zoekt hij naar een bron van verzet, naar een uitzicht dat mensen kan verder helpen. Het daagt hem uit om niet te berusten in (bijna) onoplosbare situaties. Met plezier werkt Bart als een out-of-the-box denker én doener. Hij stuurt erop aan om mensen te motiveren én om hen praktisch te ondersteunen. Teamwerk en netwerken vormen zijn geheim: twee weten altijd meer dan één.

Bart neemt ons deze middag mee in zijn ervaringen als straatpastor. Hij illustreert dit met voorbeelden uit zijn werk, maar probeert ook onder woorden te brengen wat dit met hem doet en wat zijn drijfveren zijn om op deze wijze met mensen in contact te komen. Je bent van harte uitgenodigd.

Locatie
De Windwijzer, Schiedamseweg 95 Vlaardingen
Kosten
Een vrijwillige bijdrage
Tijd
15.00 -16.00 uur
Datum
26-5-2024

Nog meer data

‹ Naar de agenda

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl