Ga naar content
Home  › ... Over ons

Even voorstellen ...

De Windwijzer is een centrum voor ontmoeting, bezinning en dienstverlening, opgericht door de Protestantse Kerk van Vlaardingen. We zijn een huis waar men terecht kan voor een kop koffie en ontmoeting, een plek waar mensen zich thuis voelen. Ook vinden er veel culturele en maatschappelijke activiteiten plaats. In De Windwijzer kan veel.

Zo zijn er lezingen en debatten en worden gespreksgroepen en cursussen georganiseerd over religieuze en maatschappelijke thema’s. Er zijn toneel- en muziekoptredens, exposities, schrijvers- en filmavonden. Daarnaast verzorgt De Windwijzer maaltijden en is er naast een weggeefwinkel bijvoorbeeld een tweedehands boekenmarkt te vinden. Dit is slechts een greep, voor al onze activiteiten klik je hier.

Bijzonder is het stiltecentrum in De Windwijzer, een kleine plek waar men in alle rust kan mediteren en/of een kaars kan branden.

 

De mensen

De activiteiten van De Windwijzer drijven voornamelijk op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Ca. 130 mensen zijn op verschillende terreinen actief. Zo zijn er een maaltijd- en ontvangstcommissie, een commissie voor onderhoud en verbouwing, een programma- en expositiecommissie, een team voor licht en geluid en gastdames en -heren. Ook in verschillende andere groepen zijn vrijwilligers actief.

Wil je zelf ook vrijwilliger worden? Neem dan contact op met Jacoline Wapenaar vrijwilligerscoördinator binnen De Windwijzer via vrijwilligers@dewindwijzer.nl

 

Het bestuur

Het bestuur van De Windwijzer bestaat uit de volgende mensen: 

Dhr. Th. (Theo) Werner - Voorzitter 
Mevr. A. (Anneke) van der Graaf - Secretaris 
Dhr. W. (Wim) Bijl -  Penningmeester
Mevr. L. (Lianne) van Rijn - Lid
Mevr. J. (Jacoline) Wapenaar - Lid
Dhr. B. (Ben) van Dorp - Lid
Dhr. C. (Chiel) Harte - Lid

Het bestuur is bereikbaar via het secretariaatsadres: p/a Alletta Jacobskade 160, 3137 TE Vlaardingen of per email secretaris@dewindwijzer.nl

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl