Ga naar content
Home  › ... Doe mee

Doe met ons mee!

Je kunt op verschillende manieren met ons meedoen. Als vrijwilliger, als bedrijf, als bezoeker, als vriend, maar ook als betrokkene via bijvoorbeeld onze nieuwsbrief. Met elkaar maken wij van De Windwijzer een warme plek waar je mag zijn. Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te doen!

 

Word vrijwilliger

Misschien is De Windwijzer wel iets voor jou!

In de Windwijzer worden haast alle taken en klussen door vrijwilligers uitgevoerd. Er zijn grote en kleine activiteiten, er is denk- en doewerk, voor een ieder wat wils. We hebben met regelmaat grotere en kleinere vrijwilligersvacatures. Denk bijvoorbeeld aan activiteitenbegeleider, als kok in de keuken, als huiswerkbegeleider, als ondersteuner van een bestuurslid bij een van hun taken.

Misschien is het wel iets voor jou? Voel je vrij om hier het gesprek over aan te gaan. Een mailtje naar onze vrijwilligerscoördinator Jacoline Wapenaar is voldoende. Dat kan via vrijwilligers@dewindwijzer.nl

 

Als bedrijf impact maken?

Bedrijven en organisaties willen van betekenis zijn voor de omgeving waarin ze functioneren en ondernemen. Steeds meer is er het besef dat ondernemerschap ook een maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Het is mooi om te zien dat bedrijven hier actief over nadenken en naar handelen. Ook medewerkers willen concreet bijdragen aan een betere wereld en iets van hun talenten en kennis beschikbaar willen stellen.
De Windwijzer wil graag met bedrijven samenwerken op een wijze en manier die past bij het bedrijf en doelstellingen. Klik hier voor meer informatie.

 

Word vriend

Het werk van De Windwijzer wordt ondersteund door de St. Vrienden van De Windwijzer. Deze stichting heeft tot doel om gelden bij fondsen, subsidiegevers en particulieren vrij te maken, waarmee activiteiten van De Windwijzer bekostigd kunnen worden.

‘De vrienden’ is een groep mensen die zich schaart rondom de medewerkers en vrijwilligers van De Windwijzer. Vrienden zijn betrokken en zijn een steun in de rug. Dat is essentieel om te realiseren wat De Windwijzer wil zijn: een breed gedragen initiatief binnen de Vlaardingse gemeenschap.

Word ook onze vriend

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl