Ga naar content
Home  › ... Over ons › Impact

Wat is onze impact?

Waar doe je het nu allemaal voor? Welk verschil maak je voor je bezoekers? Maak je de wereld nu beter? Het zijn vragen die we regelmatig stellen. Het is mensenwerk, het gaat vaak om contacten en kleine momenten. Het is niet altijd meetbaar. We zijn blij wanneer een bezoeker vraagt of hij of zij bij een activiteit als vrijwilliger kan meedraaien. Van regelmatige bezoeker naar gastvrouw. Eigenwaarde die groeit. En soms kunnen we iemand, die ineens een woning kan of moet betrekken, helpen met de inrichting via de Weggeefwinkel. Dat zijn mooie momenten.

 

Maar we proberen ook structureel grip te krijgen op meerdere van onze activiteiten. Zo houden we de bezoekersaantallen bij en zien we jaarlijks een groei. Meten is weten. Bij diverse activiteiten houden we periodiek een impactonderzoek. Via gesprekken proberen we, of we laten dit mensen van buiten De Windwijzer doen, te ontdekken of we onze doelen bereiken. Of mensen zich thuis voelen en of kunnen groeien in zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Een andere wijze waarop we iets merken van onze impact is via de app’jes en de kleine bedankjes. De terloopse opmerkingen waaruit blijkt dat bezoekers iets rijker en iets gelukkiger zijn geworden. Dan weten we: ‘we maken en hebben impact.’

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl