Ga naar content

Wij zijn blij met jouw gift

Home  › ... Doe mee › Doneer

Met jouw bijdrage ondersteun je het werk van De Windwijzer

In De Windwijzer mag je zijn! De deuren staan voor iedereen open. We zijn blij dat we dat kunnen doen vanuit een centraal gelegen gebouw er in de stad. De Windwijzer is herkenbaar en zorgt voor een ‘thuisbasis’ voor bezoekers en vrijwilligers.

Om dit mogelijk te maken zijn we erg blij met elke donatie, groot of klein. Hiermee kunnen we de mensen gastvrij blijven ontvangen en helpen daar waar nodig is. Je kunt dit doen door gebruik te maken van de doneer knop of door je gift over te maken op NL 57 RABO 0137 5747 11 t.n.v. De Windwijzer onder vermelding van ‘Gift De Windwijzer”. 

Doneer hier

 

Vrienden van De Windwijzer

Het werk van De Windwijzer wordt ook ondersteund door St. Vrienden van De Windwijzer. Deze stichting onderhoudt het contact met mensen die De Windwijzer een warm hard toedragen. Vanzelfsprekend is deze stichting ook blij met een eenmalige gift, maar de vriendenstichting richt zich vooral tot mensen die periodiek, bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks, het werk van De Windwijzer steunen. Hierdoor wordt continuïteit en een duurzame steun aan De Windwijzer mogelijk.

Word vriend

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl