Ga naar content

Veelgestelde vragen & antwoorden

Donec et porta turpis. Ut tincidunt risus ac lectus bibendum lacinia at vel odio. Donec quam diam, luctus non feugiat vitae, venenatis id massa. Etiam venenatis urna mauris, a facilisis tortor dictum vel. Quisque ac convallis purus. Phasellus dictum nulla massa, vel rutrum justo laoreet et. Fusce mollis tellus at justo ultricies convallis.

 

We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt dan altijd bij ons terecht voor een kop koffie/thee, om wat te brengen of iets te vragen. Daarnaast is de Windwijzer geopend als er activiteiten zijn. Kijk hiervoor in onze agenda.

De entree en de begane grond met de diverse zalen zijn volledig rolstoel-toegankelijk; een leenrolstoel en -rollator zijn eventueel ook beschikbaar. In het gebouw is een aangepast toilet aanwezig. Het is mogelijk om personen direct voor de ingang of op het voorterrein af te zetten en op te halen. Geleide- en hulphonden zijn ook van harte welkom.

Helaas zijn de weggeefwinkel en de boekenmarkt, die op de bovengalerijen zijn gevestigd, niet toegankelijk voor rolstoelgebreukers. De galerijen zijn alleen via de trappenhuizen bereikbaar. Voor meer informatie klik je hier

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl