Ga naar content

De Boekenmarkt

Snuffelen in stapels tweedehands boeken en platen kan erg leuk zijn, je weet nooit wat je tegenkomt. In De Windwijzer is het mogelijk. Onze boekenmarkt is zelfs de grootste in de regio Waterweg-Noord en biedt voor elk wat wils tegen kleine prijsjes. Even de trap op, en je staat tussen ontelbare pagina’s leesplezier. Al ruim twintig jaar krijgen goede boeken bij ons een nieuwe eigenaar.

Het assortiment is breed, van geschiedenis- en kinderboeken tot romans en literatuur. Goed voor ontspanning, je algemene kennis en het verrijken van je woordenschat. We hebben een plek ingericht waar je rustig even een boek kunt doorbladeren en onze behulpzame vrijwilligers zijn altijd bereid te helpen met het vinden van het boek waarnaar je op zoek bent. Onze prijzen houden we bewust laag.

 

Meer informatie

De boekenmarkt is elke maandag en zaterdag van 09.30 tot 12.00 uur. Je bent heel hartelijk welkom!

Heb je boeken die je aan onze markt zou willen doneren? Graag, we zijn er blij mee. Voor het inleveren heeft de maandagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur onze voorkeur.

Extra bezorgservice

Vlaardingers die niet in staat zijn de boekenmarkt te bezoeken, kunnen gebruikmaken van onze bezorgservice. Stuur daarvoor een e-mail naar info@dewindwijzer.nl. Je beschrijft daarin het genre boeken dat je zoekt en het adres waar je woont. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je een pakketje boeken krijgt thuisbezorgd.

Wie vragen heeft over de boekenmarkt kan terecht bij Tinie Nobel via info@dewindwijzer.nl

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl