Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kliederkerk

13 januari 15:00 - 17:00

Kerk en kliederen, past dat bij elkaar? Zeker wel! Kliederkerk is een nieuwe vorm van geloof beleven voor jong, maar zeker ook oud. Samen met je ouders, kinderen, opa en oma, vriendjes en vriendinnen ontdekken, vieren en eten rondom een Bijbelverhaal.

Kliederkerk Vlaardingen draait om vriendschap. Vriendschap binnen en tussen gezinnen, tussen kinderen en volwassenen en bovenal vriendschap met God. We zijn een Kliederkerk omdat ons leven vaak zo’n kliederboel is. Hoe vaak hebben we het niet helemaal goed voor elkaar, rommelen we maar wat aan of gaat er gewoon van alles niet zoals we het gepland hebben. We zijn een Kliederkerk omdat we geloven dat God ook in de kliederboel aanwezig is én schoonheid ziet. Welkom! Kliederkerk bestaat uit 3 onderdelen; samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Dit alles doen we met kinderen en volwassenen bij elkaar. Elke maand staat er een verhaal centraal dat we samen ontdekken door creativiteit, vieren en eten. Kennis van de bijbel of geloof is helemaal niet noodzakelijk, nieuwsgierigheid wel! Meer informatie en foto’s vind je op onze facebookpagina: facebook.nl/KliederkerkVLD of mail naar kliederkerkvlaardingen@gmail.com.

Wie                       : Alle leeftijden: gezinnen, opa’s en oma’s, kinderen
Wanneer              : tweede zondag van de maand: 13 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april,12 mei en 9 juni van 15:00 tot 17:00 (incl. kleine maaltijd)
Kosten                 : Vrijwillige bijdrage voor het eten en materiaal
Aanmelden          : (niet noodzakelijk, wel prettig) kliederkerkvlaardingen@gmail.com of via facebook

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie: