Zin op Zondag

Veel mensen zijn op zoek naar een zinvol en betekenisvol leven. Met ons maandelijkse middagprogramma Zin op Zondag geven we deze mensen een ontmoetingsplek en een kans zich op hun levensvragen te oriënteren. Soms worden daarbij de randen van geloven verkend.

Mensen hebben gidsen nodig. Om die reden nodigen we maandelijks iemand uit die als gids kan fungeren. Hij of zij vertelt op een open wijze vanuit de eigen levenservaring en zet deelnemers aan het denken. De verhalen kunnen dienen als vensters of wegwijzers.

De wisselende thema’s maken Zin op Zondag heel divers en zinvol. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en onder het genot van een glaasje wijn of sap over de lezing door te praten. Ook richten we een boekentafel in die aansluit bij de spreker of het onderwerp.

Zin op Zondag duurt van 15.00 tot 16.00 uur. De bijeenkomsten zijn gratis, al vragen we wel vriendelijk om een vrijwillige bijdrage. De lezingen zijn naderhand altijd terug te luisteren als podcasts. Het archief vind je hier. Tijdens eerdere edities waren o.a. ds. Nico ter Linden, Leoni Jansen en Claartje Kruijff te gast.

Voor vragen over Zin op Zondag kun je terecht bij Lianne van Rijn (lianne.vanrijn@hetnet.nl)