Ga naar content

Orientatie op levensvragen

Veel mensen zijn op zoek naar een zinvol en betekenisvol leven. Met ons maandelijkse middagprogramma Zin op Zondag geven we deze mensen een ontmoetingsplek en een kans zich op hun levensvragen te oriënteren. Soms worden daarbij de randen van geloven verkend.

Mensen hebben gidsen nodig. Om die reden nodigen we maandelijks iemand uit die als gids kan fungeren. Hij of zij vertelt op een open wijze vanuit de eigen levenservaring en zet deelnemers aan het denken. De verhalen kunnen dienen als vensters of wegwijzers. De wisselende thema’s maken Zin op Zondag heel divers en zinvol. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en onder het genot van een glaasje wijn of sap over de lezing door te praten. Ook richten we een boekentafel in die aansluit bij de spreker of het onderwerp. 

 

Meer informatie

Zin op Zondag duurt van 15.00 tot 16.00 uur. De bijeenkomsten zijn gratis, al vragen we wel vriendelijk om een vrijwillige bijdrage. Klik hier voor het archief. Tijdens eerdere edities waren o.a. Leoni Jansen, Claartje Kruijff, Fred Omvlee, Alain Verheij en Ranfar Kouwijzer te gast.

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl