Ga naar content

Nokkiebeurs

Kinderen kunnen hun spulletjes snel zat zijn en kleding dragen ze vaak maar kort. Ze groeien immers. De Windwijzer zamelt de gebruikte kledingstukken in en biedt ze tweemaal per jaar aan op de Nokkiebeurs, een bijzondere markt die inmiddels ruim twintig jaar bestaat. 

Vooral kinderkleren en in beperkte mate kinderfietsen, autostoeltjes en buggy’s vinden via de Nokkiebeurs een nieuwe eigenaar. Zo maken we kinderen en hun ouders blij met spullen die in een ander gezin niet meer nodig zijn. Bovendien zorgt de Nokkiebeurs ervoor dat de spullen niet belanden bij de vuilverbranding, wat het milieu ten goede komt.

 

Opbrengsten naar goed doel

De opbrengst stellen we steevast beschikbaar aan een goed doel. Het gaat standaard om projecten die met kinderen en/of jongeren te maken hebben. We proberen het af te wisselen. Soms is zo’n project ver bij ons vandaan, een volgende keer zoeken we het juist dicht bij huis. Spullen die overblijven staan we af aan de Stichting Spoetnik, die deze aflevert bij kindertehuizen in Oekraïne. De organisatie van de Nokkiebeurs is in handen van vrijwilligers.

 

Meer informatie

Houd voor de Nokkiebeurs ook de informatie op facebook en instagram in de gaten.

Ø  Facebook

Ø  Instagram

Voor vragen over de Nokkiebeurs kun je terecht bij Rianne van Dorp of Dieke Franssen.

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl