Ga naar content

Luisterkracht: Jouw verhaal doet ertoe!

In De Windwijzer start een nieuw project ‘Luisterkracht’. Het is voor mensen bij wie het leven vaak beheerst wordt door geldzorgen. Bij Luisterkracht kun je jouw verhaal delen met anderen. Je zult merken dat je niet de enige bent die hiermee te maken heeft. Ook anderen ervaren geldzorgen en dat veroorzaakt vaak nieuwe problemen.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Tijdens de bijeenkomsten van Luisterkracht leer je hoe je jouw verhaal kunt vertellen en naar anderen kunt luisteren. Dit gebeurt met begeleiding. Er is zelfs ruimte voor humor. Als je dat wilt, kun je ook blijven eten. Deze bijeenkomsten zijn waardevol en zullen je sterker maken.

 

Na ongeveer een half jaar zullen er mensen aansluiten bij de groep die invloed hebben in hun werk of maatschappelijke activiteiten. Soms nemen ze zelfs beslissingen over de situatie waarin jij je bevindt. Hierdoor ontstaan nieuwe gesprekken en nieuwe verhalen.

Jouw verhaal is van betekenis. Het kan ervoor zorgen dat mensen anders gaan denken en voelen. Bij Luisterkracht zul je ontdekken dat jouw verhaal ook invloed kan hebben. Het kan het begin zijn van iets nieuws. Bij jezelf, bij anderen en in de stad. Wil je meedoen? Gun het jezelf!

 

Informatie

Een voorwaarde voor deelname is dat je ervaring hebt met armoede en dat je jezelf kunt uitdrukken in de Nederlandse taal. Ook moet je bereid zijn om je langere tijd te verbinden aan dit project en de groepsbijeenkomsten volgen. Deelname is gratis. Wil je meer weten over deze bijeenkomsten of wil je je direct aanmelden, neem dan contact op met Miranda Hoogeveen via 06 - 24 230 697 of via miranda@dewindwijzer.nl.

De volgende bijeenkomsten zijn gepland in De Windwijzer op:
- Vrijdag 12 januari 2024
- Vrijdag 9 februari 2024
- Vrijdag 1 maart 2024 
- Vrijdag 22 maart 2024

Inloop is vanaf 10.00 uur. Van 10.30 – 12.00 uur gaan we met elkaar in gesprek. Voor de liefhebbers hebben we dan van 12.15 – 13.00 een lunch.

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl