Ga naar content

Films die ertoe doen

Maandelijks vindt er in De Windwijzer een filmvertoning plaats. Telkens laten we een bijzondere film zien die ertoe doet, je meeneemt naar een andere wereld en je soms aan het denken zet. Na afloop praten we nog even over de film na. We doen dat in een gezellige en ontspannen sfeer, een mooi begin van het weekeinde.

Films hebben iets magisch. Het licht gaat uit en je wordt zo’n kleine twee uur meegenomen naar een andere wereld. De ervaring verruimt je blik. Vaak kijk je naar anderen, maar heel vaak ook indirect naar jezelf. Enkele titels die we tijdens onze filmavonden hebben vertoond zijn The Two Popes, I, Daniel Blake en Green Book.

 

Gast-vrijdag

In oktober, november, januari en februari laten we de film voorafgaan door een driegangenmenu, een leuke en gezellige manier om de week af te sluiten en wellicht nieuwe mensen te ontmoeten. In verband met de beschikbare ruimte is het aantal plaatsen beperkt en is aanmelden vooraf noodzakelijk via aanmelden@dewindwijzer.nl.

Uiteraard is het ook mogelijk de film te bezoeken zonder aan de maaltijd deel te nemen.

 

Meer informatie

Gast-vrijdag start met een inloop om 17.30 uur, de maaltijd begint een half uur later. Na een kopje koffie rond half acht start om 20.00 uur de film. Deelname aan de Gast-vrijdag kost € 13,50. Bij die prijs zijn de film, de maaltijd, de koffie/thee en een drankje na afloop inbegrepen.

De filmavond start om 20.00 en de entree bedraagt €6,- 

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl