Ga naar content

Diaconaal spreekuur

Vlaardingers die in hun leven problemen ervaren, bijvoorbeeld van financiële en/of praktische aard, kunnen iedere maandagochtend in De Windwijzer terecht op het diaconaal spreekuur van de Protestantse kerk.

Van 10.00 tot 12.00 uur zit een vrijwilliger of beroepskracht van de diaconie klaar om naar je te luisteren en je situatie te bekijken. De medewerkers zijn goed op de hoogte van de diverse ondersteuningsmogelijkheden in Vlaardingen. Om die reden zullen ze je veelal snel en effectief verder kunnen helpen. De diaconie werkt nauw samen met onder andere Stichting Urgente Noden, Voedselbank Vlaardingen en Stichting Schuldhulpmaatje.

 

Hulp vragen helpt!

De sociale kaart van Vlaardingen zet alle mogelijkheden tot hulp en ondersteuning op een rij. De kaart wordt jaarlijks geactualiseerd en is hier te downloaden. Soms kan De Windwijzer direct al iets voor je betekenen, bijvoorbeeld door samen eens een kijkje te nemen in onze Weggeefwinkel. Om hulp te vragen, moet je soms over een drempel heen. Dat begrijpen we. Toch nodigen wij je van harte uit om deze drempel over te gaan. Hulp vragen helpt. Wil je een afspraak maken voor het diaconaal spreekuur? Dat kan telefonisch via 010-434 68 55.

Het diaconaal bureau in De Windwijzer is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 – 12.00 uur.

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl