Warm Onthaal

Sommige mensen hebben een huis als De Windwijzer weleens vergeleken met een herberg. Een plek waar je elkaar kunt ontmoeten, waar je binnen kunt vallen voor een kop koffie en waar je mag aanschuiven om wat te eten. Met elkaar eten geeft mooie gesprekken en haalt mensen even weg uit de wereld van alledag. Om die reden wordt er vaak gegeten in De Windwijzer. Het gaat om lunches, soepmaaltijden en driegangenmenu’s, zoals tijdens de Gast-vrijdag. Ook het Warm Onthaal is zo’n maaltijd-initiatief. Het staat elke tweede en vierde donderdag van de maand op het programma. Vanaf 17.30 uur ben je welkom, de kosten bedragen € 6,00.

Ons ‘Warm Onthaal’ staat voor een ontmoeting aan tafel bij een heerlijke driegangenmaaltijd tegen een kleine vergoeding. Naast wie je komt te zitten, is niet bekend. Je schuift aan. Soms ga je verder met het gesprek van de vorige keer, een andere keer word je verrast door een nieuwe tafelheer/tafeldame.

We vragen belangstellenden zich vooraf aan te melden. Dat kan uiterlijk tot 15.00 uur op de maandag die aan een maaltijd voorafgaat, via de mail: aanmelden@dewindwijzer.nl.

Voor vragen over het Warm Onthaal kun je terecht bij Trudy van de Ent, g.ent2@upcmail.nl