Ga naar content
Home  › ... Nieuws

Welkom in de Windwijzer tijdens Wereldalzheimerdag

22-8-2024
Welkom in de Windwijzer tijdens Wereldalzheimerdag

Op 21 september 2024 is het Wereld Alzheimerdag. Dit jaar is het thema 'Samen in Beweging'. Samen bewegen is leuk. En samen bewegen is goed. Natuurlijk voor lijf en leden en ook voor het brein. Samen bewegen is veel leuker dan alleen en zelfs extra goed voor het brein.

Op 21 september komen we wereldwijd in beweging om dementie op de kaart te zetten. En dat doen we natuurlijk ook dichtbij huis in Vlaardingen. Odensehuis De Bovenkamer in De Windwijzer zet de deuren wijd open om u te verwelkomen. Klik hier voor het volledige programma.

Om u in de praktijk te laten kennismaken met De Bovenkamer laten we u zien en ervaren  wie we zijn, wat we doen en wat we betekenen. Aan u als u zelf beginnende geheugenproblemen ervaart. En ook aan u, als naaste van een geliefde met beginnende geheugenproblemen of dementie.  We laten u zien hoe we samenwerken met partners en op welke wijze wij voorlichting geven. 

De gemeente Vlaardingen heeft het certificaat ‘Dementievriendelijke Gemeente’ en streeft ernaar een nog dementievriendelijkere gemeente te worden. Dit is mooi en ook hard nodig, want in heel Nederland krijgen jaarlijks zo’n 50.000 nieuwe mensen de diagnose dementie. Ook in Vlaardingen krijgt 1 op de 5 mensen te maken met dementie. Vanuit de Sociale Benadering en door te kijken naar wat wél kan, is het mogelijk dat u of uw naaste met dementie zolang mogelijk en zo gewoon mogelijk mee kan blijven doen. Binnen Odensehuis De Bovenkamer staan we hier voor en dit stralen we uit. 

Wees welkom.

Klik hier voor het volledige programma.

‹ terug

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl