Ga naar content
Home  › ... Nieuws

Jouw verhaal doet ertoe!

7-1-2024
Jouw verhaal doet ertoe!

In De Windwijzer start een nieuw project ‘Luisterkracht’. Het is voor mensen bij wie het leven vaak beheerst wordt door geldzorgen. Bij Luisterkracht kun je jouw verhaal delen met anderen.

Je zult merken dat je niet de enige bent die hiermee te maken heeft. Ook anderen ervaren geldzorgen en dat veroorzaakt vaak nieuwe problemen.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Tijdens de bijeenkomsten van Luisterkracht leer je hoe je jouw verhaal kunt vertellen en naar anderen kunt luisteren. Dit gebeurt met begeleiding. Er is zelfs ruimte voor humor. Als je dat wilt, kun je ook blijven eten. Deze bijeen-komsten zijn waardevol en zullen je sterker maken.

Na ongeveer een half jaar zullen er mensen aansluiten bij de groep die invloed hebben in hun werk of maatschappelijke activiteiten. Soms nemen ze zelfs beslissingen over de situatie waarin jij je bevindt. Hierdoor ontstaan nieuwe gesprekken en nieuwe verhalen.

Jouw verhaal is van betekenis. Het kan ervoor zorgen dat mensen anders gaan denken en voelen. Bij Luisterkracht zul je ontdekken dat jouw verhaal ook invloed kan hebben. Het kan het begin zijn van iets nieuws. Bij jezelf, bij anderen en in de stad. Wil je meedoen? Gun het jezelf!

Voor meer informatie klik je hier.

‹ terug

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl