Het Hemels filmfestival 2023

Op vier locaties van de Protestantse kerken in Vlaardingen laten we vier films zien die tot een gesprek uitnodigen. Een goede gelegenheid om eens iemand mee te nemen; je buurman, je collega of iemand die je van het sporten kent. Je koopt een kaartje voor €10,- en je krijgt er een tweede kaartje gratis bij. Na de film is er voldoende tijd om er met elkaar nog even over door te praten onder het genot van een hapje en drankje.

PROGRAMMA:

7 februari 2023: A Yak in the Classroom
Dit poëtische drama gaat over een jonge moderne leerkracht in Bhutan en bewijst dat je weinig nodig hebt om gelukkig te zijn.
> Bethelkerk, Burg. Verkadesingel 26, Vlaardingen

10 februari 2023: The two popes
Op een belangrijk keerpunt voor de katholieke kerk sluit paus Benedictus XVI onverwacht vriendschap met de toekomstige paus Franciscus.
> De Windwijzer, Schiedamseweg 95, Vlaardingen

14 februari 2023: Hors Normes
Een Franse tragikomische film waarin een man die een centrum runt voor jonge mensen met autisme, worstelt met complexe gevallen, crisissen en druk van de inspectie.
> Rehobothkerk, Bilitonlaan 106, Vlaardingen

17 februari 2023: Into the Wild
Een waargebeurd drama over een jonge atleet die na zijn studie alles opgaf om naar Alaska te lopen en daar in de wildernis te gaan wonen.
> Kerkcentrum Holy, Reigerlaan 47A, Vlaardingen

AANVANG:

Alle films starten om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend en ben je van harte welkom. Het is prettig als je je vooraf aanmeldt via hemelsfilmfestival@gmail.com.

ENTREE:

Je koopt een kaartje voor €10,- en je krijgt er een tweede kaartje gratis bij. Eventueel kun je ook een los kaartje voor €5,- kopen.