Terugblikken

Terugblikken

Op deze pagina zetten we een paar activiteiten van het lopende seizoen in de schijnwerper. Eén terugblik per maand, om een beeld te geven van de gebeurtenissen in De Windwijzer door het jaar heen, een groeiend beeldverslag.

Wij hebben bij de foto’s onze privacy-regels zo goed mogelijk in acht genomen. Indien u toch meent dat een foto verwijderd dient te worden kunt u dat mailen aan info@dewindwijzer.nl

 

Heropening van onze Weggeefwinkel 

Op 13 september 2019 werd onze weggeefwinkel heropend. een winkel voor iedereen. Wij heten u vanaf die datum van harte welkom. De weggeefwinkel is een statement tegen armoede, weggooien en productie. Het is een uithangbord voor: solidariteit, duurzaamheid en gemeenschap.

Enkele foto’s van onze opening…

  

   

 

Gastvrij-dag (maaltijd met film)

Ongeveer vijf maal per jaar organiseert De Windwijzer een zogenaamde gastvrij-dag. een maaltijd op vrijdagavond gevolgd door een film. Ongeveer 40-50 eters nemen deel aan de maaltijd. De maaltijd probeert altijd een  knipoog naar de film in zich te hebben. In oktober 2019 was dat de film Capharnaüm. Gevraagd was of wij het recept van onze wortel/komijn soep  op de site willen plaatsen. U vindt dat hier.

De foto zijn gemaakt door Heba Abo Issa uit Syrië/Jordanië, zij was één van de deelnemers aan de maaltijd.