Filmavonden

Maandelijks heeft in De Windwijzer een filmvertoning plaats. Telkens laten we een bijzondere film zien die ertoe doet, je meeneemt naar een andere wereld en je soms aan het denken zet. Na afloop praten we nog even over de film na. We doen dat in een gezellige en ontspannen sfeer, een mooi begin van het weekeinde.

Films hebben iets magisch. Het licht gaat uit en je wordt zo’n kleine twee uur meegenomen naar een andere wereld. De ervaring verruimt je blik. Vaak kijk je naar anderen, maar heel vaak ook indirect naar jezelf. Enkele titels die we tijdens onze filmavonden hebben vertoond zijn The Two Popes, I, Daniel Blake en Green Book.

Bij de prijs van € 6,00 is een kop koffie vooraf inbegrepen, evenals een consumptie in de pauze of na de film. Nablijven voor het praatje na afloop is uiteraard niet verplicht, maar wel zo gezellig. Onze bezoekers ervaren deze gesprekken als uitermate plezierig en waardevol. Wie zeker wil zijn van zijn/haar plek, raden we aan zich vooraf bij ons aan te melden.

Gast-vrijdag in De Windwijzer

In oktober, november, januari en februari laten we de film voorafgaan door een driegangenmenu, een leuke en gezellige manier om de week af te sluiten en wellicht nieuwe mensen te ontmoeten. In verband met de beschikbare ruimte is het aantal plaatsen helaas beperkt tot vijftig, wat aanmelding vooraf noodzakelijk maakt. Uiteraard is het ook mogelijk de film te bezoeken zonder aan de maaltijd deel te nemen. Jezelf aanmelden voor de maaltijd en de film kan via aanmelden@dewindwijzer.nl

De inloop start om 17.30 uur, de maaltijd begint een half uur later. Na een kopje koffie rond half acht beginnen we om 20.00 uur met de filmvertoning. Deelname aan de Gast-vrijdag kost € 13,50. Bij die prijs zijn de film, de maaltijd, de koffie/thee en een drankje na afloop inbegrepen.

Specifieke vragen over de Gast-vrijdag kun je stellen aan Theo Werner (theowerner@gmail.com) of Ben van Dorp, (bvandorp1@gmail.com)

Voor vragen over de films kun je terecht bij Ada Pellaerts, ada.pellearts@gmail.com