Ga naar content

Als bedrijf impact genereren?

Als bedrijf wil je graag van betekenis zijn voor de omgeving waarin je functioneert en onderneemt. Steeds meer is er het besef dat ondernemerschap ook een maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Het is mooi om te zien dat bedrijven hier actief over nadenken en ook naar handelen. Ook medewerkers willen concreet bijdragen aan een betere wereld en iets van hun talenten en kennis beschikbaar willen stellen.

Graag gaan wij met jou in gesprek over de mogelijkheden van een eventuele samenwerking tussen het bedrijf en De Windwijzer. Vanuit onze activiteiten en contacten met diverse groepen liggen er verschillende kansen om een bijdrage te leveren aan het werk van De Windwijzer en daarmee aan de bezoekers van ons centrum. Wij doen dit het liefst in samenspraak. Onze ervaring leert dat dan de wederzijdse impact het grootst is.

 

We willen graag samenwerken!

De Windwijzer wil graag samenwerken op een wijze en manier die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Die ook aansluit bij de medewerkers en hun expertise. Dat kan een eenmalige gerichte donatie zijn, een gezamenlijk georganiseerd event of bijvoorbeeld de inzet van een aantal mens-uren vanuit je bedrijf of organisatie. Wij denken graag mee. Wanneer je hier over in gesprek wilt of als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Theo Werner, voorzitter van De Windwijzer, via voorzitter@dewindwijzer.nl

 

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl