Boekenmarkt

Snuffelen in stapels tweedehands boeken kan erg leuk zijn, je weet nooit wat je tegenkomt. In De Windwijzer is het mogelijk. Onze boekenmarkt is zelfs de grootste in de regio Waterweg-Noord en biedt voor elk wat wils. Even de trap op, en je staat tussen ontelbare pagina’s leesplezier. Al ruim twintig jaar krijgen goede boeken bij ons een nieuwe eigenaar.

De boekenmarkt is iedere maandagochtend geopend van 09.30 tot 12.00 uur en op elke tweede zaterdag van de maand, eveneens van 09.30 tot 12.00 uur. Het assortiment is breed, van geschiedenis- en kinderboeken tot romans en literatuur. Goed voor ontspanning, je algemene kennis en het verrijken van je woordenschat. We hebben een plek ingericht waar je rustig even een boek kunt doorbladeren en onze behulpzame vrijwilligers zijn altijd bereid te helpen met het vinden van het boek waarnaar je op zoek bent. Onze prijzen houden we bewust laag.

Heb je boeken die je aan onze markt zou willen afstaan? Graag, we zijn er blij mee. Voor het inleveren heeft de maandagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur onze voorkeur.


Extra bezorgservice
Vlaardingers die niet in staat zijn de boekenmarkt te bezoeken, kunnen gebruikmaken van onze bezorgservice. Stuur daarvoor een e-mail naar Rob van Herwaarden via info@dewindwijzer.nl. Je beschrijft daarin het genre boeken dat je zoekt en vermeldt je adres. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je een pakketje boeken krijgt thuisbezorgd.


Wie vragen heeft over de boekenmarkt kan terecht bij Tinie Nobel, Tinie@nobelsoft.com