Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Odensehuis – De Bovenkamer

7 juli 10:00 - 13:00

 

Odensehuis De Bovenkamer Vlaardingen is één van de inmiddels twintig Odensehuizen in Nederland. Ons domicilie is De Windwijzer. De voorzalen van De Windwijzer zijn iedere dinsdag en donderdagochtend ingericht als een gezellige huiskamer voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenklachten, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Iedereen is welkom. U kunt binnenlopen voor informatie, een praatje, een kop koffie of thee. U kunt mee lunchen of deelnemen aan een activiteit. Niets moet en (bijna) alles mag. Bewegen, kunst en muziek zijn bij ons steeds belangrijke thema`s.
Met elkaar maken we het Odensehuis en maken we gebruik van ieders talenten. In het Odensehuis staat kwaliteit van leven centraal. Als u mee wilt doen, bent u van harte welkom. Woont u in de buurt en draagt u onze doelgroep een warm hart toe, kom gerust eens op visite en proef de sfeer. Wij staan ook open voor vrijwilligers met geheugenklachten of dementie.
Iedere eerste dinsdag van de maand is er een mantelzorggespreksgroep in een aparte ruimte. Ook worden er informatie-gespreksavonden georganiseerd, voor kinderen van mensen met dementie. Iedere tweede donderdag van de maand gaan we om 13.00 uur in de Broekpolder wandelen voor wie dat wil en kan.
Alle informatie vindt u op www.de bovenkamer.info en www.facebook.com/debovenkamerNWN of gewoon door te bellen naar 06 51200622. Odensehuis De Bovenkamer wordt ondersteund door de gemeente Vlaardingen.
Kosten                 : wij vragen een bijdrage van € 2,50
Aanmelden          : via info@dewindwijzer.nl
Wanneer              : de bijeenkomsten zijn iedere dinsdag en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur

 

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement Categorie: