Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Move with Grace – drie avonden bewegen op het thema ‘zegenen

29 september 20:00 - 22:00

Onder leiding van dansdocente Josée van der Kooij en bibliodramadocent Rob van Herwaarden kunt u zich drie avonden lang ‘in beweging’ laten brengen door inspirerende teksten als de zegenbede van St. Patrick en psalm 23.

  • Op de eerste avond zal Rob met verschillende werkvormen uit het bibliodrama het begrip ‘zegenen’ met ons ‘verkennen’. Vervolgens zal Josée ons gedurende de rest van de avond meenemen in de gedanste zegenbede van St. Patrick.
  • Op de tweede avond verzorgt Josée een geleide meditatie over de ‘Blessing from St. Patrick’ en leert ons de ‘choreografie’ van de zegen van St. Patrick aan, die we vervolgens gaan dansen. Misschien dat Rob ons ook nog de zegen van st. Patrick in liedvorm aanleert.
  • De derde avond beginnen we met het dansen van de zegenbede van St. Patrick op muziek. Daarna zal Josée Psalm 23 voor ons dansen, terwijl Rob de psalm voorleest. We sluiten de avond af met het zelf maken van een kleine ‘choreografie’ in drietallen bij een paar begrippen uit psalm 23.

Alle drie de avonden worden begonnen met wat lichamelijke opwarmoefeningen. Voor deelname aan deze avonden is spel-, zang- of danservaring niet vereist. Ook uw leeftijd maakt niet uit. Belangrijk is dat u zich ervoor openstelt om op een open, creatieve en meditatieve wijze aan het werk te gaan.

Kosten : € 10,- voor 3 avonden

Aanmelden : aannmelden@dewindwijzer.nl

Wanneer : woensdag 15 en 29 september en 13 oktober van 20.00 – 22.00 uur

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
20:00 - 22:00