Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Leeskring Mystiek: drie avonden over de mystieke weg

20 februari 19:30

Mystiek is ingaan op de liefdesrelatie die God met ieder mens en dus ook met jou wil en Hem in jou zijn omvormend werk laten doen om dan vol van Hem naar de wereld uit te gaan.
De ware mystica (v/m) is actief en doet op deze wereld het werk van God dat dáár gedaan moet worden. Maar via de omweg van het stil en leeg worden voor God om zich te laten vervullen door Hem.
Kortom, mystiek is de weg van menswording naar Gods beeld en gelijkenis. Of anders gezegd: de weg van God steeds meer God laten zijn in jou en via jou.

Hoe ziet die weg eruit? Hierover gaan we met elkaar in gesprek op de eerstkomende drie avonden van de leeskring mystiek op maandag 20 februari, 13 maart en 27 maart 2023 van 19.30-21.00 uur in de Windwijzer, Schiedamseweg 95. Dit onder leiding van mij, Kees Haas. We maken gebruik van een door mij geschreven verhaal ‘Mystiek, een weg van menswording’. Dat gaat over de verschillende fasen in het mystieke ‘proces’.

Van harte welkom, niet alleen de vaste deelnemers, maar ook wie wel eens iets meer van mystiek wil weten. Opgave via aanmelden@dewindwijzer.nl

  • Maandag 20 februari, 13 maart en 27 maart om 19.30 uur

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
19:30