Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inloopochtend, boekenmarkt en weggeefwinkel

2 november 09:30 - 12:00

Inloopochtend
Elke maandagochtend bent u van harte welkom om een kopje koffie bij ons te drinken of een krantje te lezen. Als u er toch bent, vergeet dan niet de weggeefwinkel en de boekenmarkt te bezoeken. Onze vrijwilligers bieden u een gastvrije ontvangst en, als u daar behoefte aan heeft, een luisterend oor.

 

Boekenmarkt
Houdt u van literatuur met een grote L, een spannende misdaadthriller, een biografie van de groten der aarde, of misschien een praktisch boek over klussen of koken? U vindt het allemaal in de boekenmarkt.

Hier wacht u een enorme keus aan tweedehandsboeken voor een bespottelijk lage prijs. Er is een zitje ingericht, speciaal voor mensen die rustig even een boek willen doorbladeren. En vindt u niet meteen wat u zoekt? De behulpzame vrijwilligers helpen u graag verder.

Inlichtingen boekenmarkt: Rie Werner, 010 – 434 5556

 

Weggeefwinkel
Er wordt ontzettend veel weggegooid. Da’s zonde en niet goed voor het milieu. In de weggeefwinkel kunnen mensen hun overbodige spullen kwijt en zo hun fauteuil, servies of kastje een tweede leven gunnen. Wie er blij mee is, mag het gratis meenemen.

De weggeefwinkel bestaat uit twee gedeeltes. In het weggeefgedeelte kunt u maximaal zeven gratis artikelen uitzoeken en meenemen. In het verkoopgedeelte vindt u een aantal bijzondere artikelen, die u voor een zacht prijsje kunt kopen.

Gratis winkelen of mooie spullen voor bijna niks? U bent van harte uitgenodigd!

 

Wanneer         elke maandagochtend van 09.30 tot 12.00 uur
Kosten            gratis, m.u.v. het verkoopgedeelte weggeefwinkel en boeken tegen kleine prijsjes
Aanmelden     niet nodig

 

Gegevens

Datum:
2 november
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenement Categorie: