Ga naar content
Home  › ... Agenda

Zin op Zondag: Ik mis je terwijl je bij me bent

19-11-2023 | Geloof en bezinning
Ds. Marianne Vonkeman, voormalig predikant in Vlaardingen, hield dertig jaar een dagboek bij over God, de liefde en de dood. Hierin gaan de pijn en het geluk in relaties en predikantenwerk samen op met innerlijke ervaringen en bespiegelingen over de omgang met God. Op zondag 19 november zal zij met name ingaan op het omgaan met sterven en rouw, in haar werk en haar persoonlijk leven.
Zin op Zondag: Ik mis je terwijl je bij me bent

Ds. Marianne Vonkeman, voormalig predikant in Vlaardingen, hield dertig jaar een dagboek bij over God, de liefde en de dood. Hierin gaan de pijn en het geluk in relaties en predikantenwerk samen op met innerlijke ervaringen en bespiegelingen over de omgang met God. Een selectie van haar dagboek is onlangs gepubliceerd in het boek “Ik mis je terwijl je bij me bent, mystiek dagboek van een dominee”. Op zondag 19 november zal zij hierover vertellen bij Zin op Zondag. Zij zal met name ingaan op het omgaan met sterven en rouw, in haar werk en haar persoonlijk leven. Het boek zal ook (met flinke korting) te koop zijn.

Marianne Vonkeman (1955) is theoloog, schrijver en beheert de website Sporen van God. Ze studeerde theologie in Brussel, Pasadena (VS), Utrecht en Tilburg. Zij werkte als predikant in Hollywood en verschillende protestantse gemeenten in Nederland waaronder Vlaardingen (1993-2008). www.sporenvangod.nl 

Locatie
De Windwijzer, Schiedamseweg 95 Vlaardingen
Kosten
Vrije gift
Tijd
Aanvang: 15.00 uur
Datum
19-11-2023

Nog meer data

‹ Naar de agenda

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl