Ga naar content
Home  › ... Agenda

Het verhaal vooraf: Advent = hopen

6-12-2023 | Geloof en bezinning
Advent is hopen en toeleven naar kerst, de verjaardag van Jezus. In deze bijeenkomst gaan we aan de hand van een korte video in gesprek over hoop en lezen we in de Bijbel over de aankondiging van de geboorte van Jezus. Een teken van hoop in een donkere tijd.
Het verhaal vooraf: Advent = hopen

In het verhaal vooraf staan we in december stil bij advent. Advent is hopen en toeleven naar kerst, de verjaardag van Jezus. In deze bijeenkomst gaan we aan de hand van een korte video in gesprek over hoop en lezen we in de Bijbel over de aankondiging van de geboorte van Jezus. Jezus die ook wel het licht in de wereld genoemd wordt. Een teken van hoop in een donkere tijd.

De bijeenkomst is, samen met “het vervolg” een mooie gelegenheid om kennis te maken met de christelijke feestdagen. Feestdagen die door veel christenen als een hoogtepunt van hun geloof worden ervaren. Een feest laat vaak iets zien van waar het werkelijk om gaat in het leven. De bijeenkomst is open voor iedereen: gelovig of niet. De bijdrage van iedereen is waardevol voor het gesprek.

Locatie
De Windwijzer, Schiedamseweg 95 Vlaardingen
Organisator
hannekeblom@dewindwijzer.nl
Kosten
€2.50
Tijd
20.00 uur
Datum
6-12-2023

Nog meer data

‹ Naar de agenda

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl