Ga naar content
Home  › ... Agenda

Gastvrijdag en film ‘Revoir Paris’

26-1-2024 | Film
Je bent van harte welkom voor een bijzondere avond met gastvrijheid en filmgenot. Tijdens deze avond wordt de film 'Revoir Paris' vertoond. Voorafgaand aan de film kun je deelnemen aan onze Gastvrijdag, een gezamenlijke maaltijd om 17.30 uur.
Gastvrijdag en film ‘Revoir Paris’

Mia woont in Parijs en wordt het slachtoffer van een terroristische aanslag. Drie maanden later staat haar leven voornamelijk in het teken van deze traumatische gebeurtenis en herinnert ze zich amper iets. Wat ze zich nog wel voor de geest kan halen zijn flarden van de man met wie ze zich verstopte en wiens hand ze vastnam. In de film gaat zij op zoek naar hem om hem te bedanken.

Tijdens Gastvrijdag wordt er met liefde gekookt door vrijwilligers van De Windwijzer, waardoor je kunt genieten van een gezellige maaltijd in goed gezelschap. De toegangsprijs, inclusief de film, bedraagt €13.50. Inloop is er vanaf 17.00 uur.

Voor Gastvrijdag graag aanmelden via aanmelden@dewindwijzer.nl. Als je liever alleen de film wilt bijwonen kan dat ook. De film start om 20.00 uur, entree €6,- inclusief koffie/thee.

 

Locatie
De Windwijzer, Schiedamseweg 95 Vlaardingen
Kosten
Gastvrijdag: €13.50 incl film. Als je alleen voor de film komt: €6,-
Tijd
Gastvrijdag: 17.30 uur , film start om 20.00 uur
Datum
26-1-2024

Nog meer data

‹ Naar de agenda

Word donateur

Steun De Windwijzer en word donateur

Contact
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
(010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl