Toneelstuk ´Ma´ met inleiding en nagesprek op vrijdag 30 november

foto: annemieke van der togt

Voor deze avond zijn de Stadsgehoorzaal en De Windwijzer een samenwerking aangegaan. Marjan van Dorp, coördinator-dementie- deskundige van De Bovenkamer (onderdeel van De Windwijzer) zal na afloop van de voorstelling met u in gesprek gaan over wat u raakt. Het nagesprek vindt plaats in de Glazen Foyer van het theater die omgetoverd wordt tot Bovenkamer. “MA is in al zijn intimiteit een juweel van een voorstelling” – AD
Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait ‘meneer Alzheimer’ de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. De makers van LEEF! en PAAZ brengen met Ma een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma’s, angsten én moederliefde worden vertolkt door Loek Peters.

Bij deze voorstelling is er een inleiding bij te boeken voorafgaand de voorstelling. De inleiding wordt gegeven door dramaturg Annemiek Lely. De inleiding duurt 30 minuten en start om 19:15 uur in de Glazen Foyer.
Kosten               : € 22,50 incl. pauzedrankje
Aanmelding      :
kaartverkoop alleen bij de Stadsgehoorzaal
Wanneer            : Vrijdag 30 november 2018 – 20:15 uur in De Stadsgehoorzaal Vlaardingen
Bijz. heden        :
Inleiding door dramaturg Annemiek Lely € 5,00 los te boeken. Nagesprek (gratis) door Marjan van Dorp