Vrijwilliger worden …

In de Windwijzer worden haast alle taken en klussen  door vrijwilligers uitgevoerd. Er zijn grote en kleine activiteiten, er is denk- en doewerk, voor een ieder wat wils.  Hier op de site zetten we met een regelmaat grotere en kleinere vrijwilligersvacatures, die we binnen De Windwijzer hebben. Wellicht iets voor u? Voel u vrij om hier het gesprek over aan te gaan. Een mailtje naar onze vrijwilligerscoördinatoren, Jacoline Wapenaar en Lida van Heteren, is voldoende. Dat kan via vrijwilligers@dewindwijzer.nl

U wilt iets doen, maar het staat hier niet bij? Ook dan een mailtje sturen. Wie weet is er toch iets waarvan u energie en voldoening krijgt. We zijn een veelzijdige organisatie, met een breed aanbod van activiteiten en werkzaamheden.

 

 • Vrijwilliger techniek bij programma-onderdelen

  Tijdens diverse programma-onderdelen, maar ook bij externe verhuur, is het belangrijk dat het Licht & Geluid in De Windwijzer goed wordt verzorgd. Momenteel hebben wij een tweetal vrijwilligers die paraat staan om tijdens deze avonden te zorgen dat de muziek draait, de microfoons zijn aansloten, de juiste personen worden uitgelicht met de lichtinstallatie, de beamer functioneert  enzovoort.  De man/vrouw die vanachter de schrijven zorgt dat we alles goed kunnen horen en zien. Natuurlijk krijgt u alle uitleg die nodig is en u draait eventueel ook een of twee avonds mee met een van de huidige technici.De planning van de avonden gaat via inroostering en gebeurt in goed overleg. U bent voor minimaal 2 avonden  of dagdelen overdag)  in de maand hiervoor beschikbaar.

  Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u dit doorgeven aan vrijwilligers@dewindwijzer.nl  Lida of Jacoline brengen u dan contact met Bob Vlaskamp, onze coördinator Techniek.

 

 • Vrijwilligers voor schilderklussen 

  Wij hebben nog plaats voor enkele mensen die het leuk vinden om met hun handen bezig te zijn, vooral mensen die de kwast ter hand willen nemen.Een plezierig ogend huis vraagt om goed onderhouden verfwerk. dat geldt ook voor de Windwijzer. Een deur, en muurtje, daklijsten, beschadigde post, medelingenbord; het zijn zomaar enkele van de zaken die zo nu en dan een lik verf nodig hebben.

  Bent u iemand die hier lol in heeft. U kunt dat op een vast moment in de week doen, maar het is ook prima wanneer u in uw ritme en op de dagen dat het u uitkomt de voorkomende klussen aanpakt. ’s Maandagsochtend zij enkele onderhoudsvrijwilligers al vaak actief.

  U hoeft zeker geen professionele schilder te zijn, maar wel iemand die netjes werkt en ook weet hoe verfwerk wordt uitgevoerd.

  Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u dit doorgeven aan vrijwilligers@dewindwijzer.nl  Lida of Jacoline brengen u dan contact met Aad den Hoedt, onze coördinator Onderhoud.

 

Indien u hier verder over wilt spreken: stuurt u dan een mailtje naar vrijwilligers@dewindwijzer.nl Er wordt dan door Jacoline Wapenaar of Lida van Heteren snel contact met u opgenomen om hier over te spreken.