Expositie Schilderclub De Groene Kwast vanaf zaterdag 5 januari

De expositiecommissie van de Windwijzer nodigt u uit voor de expositie van het werk van Schilderclub De Groene Kwast uit Maassluis. De opening was op zaterdag 5 januari om 15.30 uur.

Wij zijn de schilderclub de Groene Kwast uit Maassluis. We zijn 5 jaar geleden begonnen met onze schilderclub. Elke maandag middag om half 2 komen we bijeen. De groepsgrootte wisselt per week. Ons groepje bestaat uit Cees van Hees, Wil Stigter, Jamie Margari, Ben Peperkamp en onze vrijwilliger Corrie Knip.

We zijn creatief bezig en dit vinden we erg leuk. Daarbij worden we goed geholpen door Corrie. Zij is onze steun en toeverlaat. Door haar vakkundige stimulans, durven we meer, doen we meer en kunnen we beter schilderen. Dat waarderen we heel erg en hopelijk blijft ze nog heel lang bij ons.

Wanneer we geen inspiratie hebben, komt zij met een goed idee. Zo is het ook niet raar dat er niet alleen verf gebruikt wordt op de doeken, maar bijvoorbeeld ook crêpepapier. Hier creëer je weer verschillende dieptes mee in het schilderij. De mooiste creaties komen tevoorschijn en dit motiveert ons ook weer om door te gaan.

Rondkijkend zijn verschillende thema’s op de doeken te zien. Van dikke dames tot dieren in de natuur. Van felle kleuren tot donkere kleuren. We hopen dat jullie het mooi vinden en ervan gaan genieten. Fijne middag allemaal!

Wanneer            : van 5 januari 2019 tot 1 maart 2019