Gastvrijdag met de film ‘Médecin de campagne’ op 26 oktober (met maaltijd)

Jean-Pierre Werner is dokter op het Franse platteland. Hij leeft voor zijn werk, is goed voor zijn patiënten. Maar hij wordt zelf ziek: zijn arts constateert kanker en adviseert hem een vervanger te zoeken. Dat vindt Jean-Pierre erg lastig. Na wat aandringen van zijn arts komt Nathalie hem helpen in zijn praktijk. Ze moet erg wennen aan haar nieuwe werk. Bovendien kost het Jean-Pierre grote moeite zijn patiënten aan zijn vervanger te laten, en de patiënten zitten ook niet op verandering te wachten.
Een zware film? Nee, zeker niet. Het acteerwerk van Francois Cluzet en Marianne Denicourt is erg goed: veel subtiele bewegingen laten de kijker zelf voelen hoe de relatie tussen hen beiden langzaamaan verandert. Daarbij is zeker ook ruimte voor humor, bijvoorbeeld als Nathalie op een van haar eerste zelfstandige bezoeken van het erf gejaagd wordt door de ganzen. Een fijne film!

Met de maaltijd wordt geknipoogd naar deze Franse film. Inloop voor de maaltijd  is vanaf 17.30 uur om 18.00 uur wordt het voorgerecht opgediend.  Rond 19.30 uur drinken we een kop koffie of thee in aanloop naar de film.

De film bezoeken zonder aan de maaltijd deel te nemen kan vanzelfsprekend ook. 

Vrijdagavond 26 oktober
Toegangsprijs voor de film: € 5,- 
Film incl. maaltijd met wijn/fris: € 12,50

maaltijd-reservering  info@dewindwijzer.nl