Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vertelvoorstelling David de Beer

21 maart 20:00 - 22:00

‘Verrassende verhalen uit de strijd voor de mensenrechten’- David de Beer
(programma in het kader van de Geuzenmaand)

David de Beer heeft vanaf zijn jeugd in Zuid-Afrika en de strijd tegen de apartheid daar en zijn werk als ‘post conflict consultant’ in conflictgebieden in o.a. Kosovo, Indonesië, Cambodja en Albanië, te maken gehad met schending van mensenrechten en de strijd voor mensenrechten.
Nu is hij in Vlaardingen o.a. actief als vredesambassadeur van de vredesambassade van Pax en als coördinator van SchuldHulpMaatje. Maar hij heeft ook nog steeds en steeds meer de behoefte om de verhalen te vertellen over al zijn ervaringen van al die jaren in verschillende brandhaarden op aarde waar de mensenrechten geschonden werden en waar de armen en de zwakken aan het kortste eind trokken. Die verhalen ‘moeten er uit’, zegt hij daar zelf over.
Het zijn verhalen over de verschrikkelijke dingen die mensen elkaar aandoen maar ook over moed en onbaatzuchtige inzet. Verhalen die ontroeren, verhalen ook met humor, verhalen die verteld moeten worden.
David heeft er een theatrale vorm voor gekozen om zijn verhaal te vertellen en hij wisselt daarbij korte vertellingen af met instrumentale muziek. Hij heeft wat te vertellen en hij gaat dat doen ook.

Kosten                 : toegang vrij, vrije gift na afloop.
Aanmelden          : via info@dewindwijzer.nl
Wanneer              : donderdag 21 maart om 20.00 uur

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: