Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boekenmarkt en Weggeefwinkel

8 juni 09:00 - 12:00

Boekenmarkt
U kunt op de boekenmarkt terecht voor een enorm grote keus aan tweedehands boeken op allerlei gebied, tegen een bespottelijk lage prijs. Er is ook een zitje ingericht waar u rustig even een boek kunt doorbladeren. De vrijwilligers van de boekenmarkt zijn altijd bereid om u te helpen met het vinden van het boek waarnaar u op zoek bent. Inlichtingen: Rie Werner, 010 – 4345556.

 

Weggeefwinkel
In de weggeefwinkel kan ieder die dat wil zijn/haar overbodige spullen kwijt en wie daar iets van kan gebruiken, mag dat gratis meenemen. Er wordt veel weggegooid en dat is zonde. In de weggeefwinkel krijgen spullen een ‘tweede leven’. Goed voor het milieu en aantrekkelijk voor mensen met een kleine beurs of voor wie op zoek is naar iets bijzonders. U bent van harte uitgenodigd om gratis te komen ‘winkelen’.
Waarschijnlijk zal in het najaar de weggeefwinkel verbouwd gaan worden. Dan zal de winkel uiteraard enkele weken dichtgaan. Houd de website en de nieuwsbrief van de Windwijzer in de gaten voor het laatste nieuws.

Wanneer : 2e zaterdag van de maand, 8 juni
Tijd          : van 09.00 tot 12.00 uur

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie: